Over ons

Toevluchtsoord in het groen

“Mijn partner en ik wonen al jaren in Hombeek en houden van de landelijke omgeving en de ongedwongen sfeer.

Toen de hoeve naast ons te koop kwam te staan, wilden we ons ervan verzekeren dat die sfeer ongewijzigd zou blijven. En met onze bed and breakfast kunnen we iedereen laten genieten van de natuurrijke streek.”

Caroline Dubin

Gastvrouw

Lekker van bij ons

Onze streek heeft heel wat te bieden, ook op het vlak van voeding. We werken dan ook zo veel mogelijk samen met lokale leveranciers om je de lekkerste producten uit de buurt te serveren.

Onze koffiebonen worden gebrand door de Mechelse Kaffefabriek. En de confituur op je toast? Die wordt met liefde gemaakt door onze oma.

Doordacht design

We werkten tien jaar lang met veel liefde aan onze hoeve. Het resultaat is een ontspannende ruimte waar een natuurlijk kleurenpalet en rijke texturen het serene gevoel van de omgeving versterken. Doe gerust alsof je thuis bent.

Sleep

Onze kamers

Kamers voor één tot drie personen, stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne luxe. Een weekendje weg, of een langer verblijf? Ook de kinderen zijn meer dan welkom.

Meet

The Barn

Onze multifunctionele ontmoetingsruimte brengt gesprekken op gang. De geknipte locatie voor je teambuilding, vergadering of bedrijfsevent. Lange dag voor de boeg? Blijf gewoon overnachten.

Relax

Pure luxe

Geniet van de rust van het dorpsleven. Lounge aan het verwarmde buitenzwembad, of verken de buurt op de Vespa.

Heb je een vraag voor ons?

Bekijk beschikbaarheid