Relax

4 juli 2023 2024-01-11 14:24

RELAX

Proeven van pure rust

Beleef de ontspannende en authentieke sfeer van het landelijke Hombeek, centraal tussen Antwerpen en Brussel. Loungen aan het zwembad, smaakvol ontbijten of brunchen, of liever de streek ontdekken op de Vespa? Aan jou de keuze.

Verwarmd buitenzwembad

Neem een verkwikkende duik of sluit je ogen in de ligstoel bij het geluid van het kabbelende water. Van april tot en met oktober is ons verwarmde buitenzwembad geopend voor onze gasten.

Luxueus ontbijt en brunch

Kom samen aan tafel in een serene setting. Ook zonder overnachting kan je bij Vossebergen genieten van een uitgebreide brunch of ontbijt met streekproducten van topkwaliteit. Maak er een gezellig familiemoment van, of kom langs met je collega’s om je teambuilding goed in te zetten.

Lekker van bij ons

Onze streek heeft heel wat te bieden, ook op het vlak van voeding. We werken dan ook zo veel mogelijk samen met lokale leveranciers om je de lekkerste producten uit de buurt te serveren.

Onze koffiebonen worden gebrand door de Mechelse Kaffefabriek. En de confituur op je toast? Die wordt met liefde gemaakt door onze oma.

Ritje met de Vespa

De natuurrijke omgeving verkennen, dat doe je best vanop de Vespa! Maak gebruik van onze verhuurservice en trek erop uit – alleen, met z’n tweetjes of in groep.

We hebben tien Vespa’s van 50 cc ter beschikking. Buon viaggio!

Bekijk beschikbaarheid