Vespa verhuur

4 juli 2023 2023-08-22 13:48

RELAX

Ontdek de streek op de Vespa​

Zin om de lokale sfeer op te snuiven? Huur een Vespa en trek erop uit. Ga op ontdekking, of volg een van onze uitgestippelde routes. Dit zijn alvast enkele trekpleisters. 

Huur je Vespa

Samen op verkenning? We hebben tien Vespa’s van 50 cc (45km/u) ter beschikking.

Weekdagen

€ 75 per dag

Spelregels

Weekend en feestdagen

€ 89 per dag

Spelregels

Adellijke charme bij Kasteel Expoel

In de Expoelstraat, op nog geen vijf minuutjes van de b&b, vind je het kasteel Expoel: een statisch gebouw in bak- en zandsteenstijl met elementen uit de dertiende eeuw. Het kasteel ligt midden in een charmant Engels park met eeuwenoude bomen, grachten, vijvers en glooiende terreinen. Romantiek troef.

Weesgegroetje aan de vrome boom

De vrome boom of kapelboom is een fenomeen eigen aan onze streek. Op de hoek van de Expoelstraat met de Bosstraat vind je een typisch voorbeeld vergezeld van een sprookjesachtig bankje.

Uitblazen aan de oevers van de Zenne

Geniet van de stilte en het fluiten van de vogels langs het kabbelende water van de Zenne. Omdat de rivier onder invloed van eb en vloed staat, vormen de oevers een zeldzame biotoop waar steltlopers zoal de bonte strandloper en witgat hun voedsel zoeken. Richt je je blik hoger? Dan spot je misschien wel een blauwborstje, rietgors, kleine karekiet, tuinfluiter of zanglijster.

Watersport in de Eglegemvijver

De Eglegemvijver – of ‘de put van Hombeek’, zoals de locals hem noemen, is het hele jaar door een uitgelezen decor voor een mooie wandeling. En zeker in de zomer is het er aangenaam vertoeven, met vissers aan de rand van de vijver en zeilers en windsurfers op het water. Zwemmen is er niet toegestaan, maar je voeten in het water dompelen wel.

Klaar voor een dagje op de Vespa?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

    Bekijk beschikbaarheid